7 skvelých dôvodov prečo si dopriať bývanie v Marbelle - REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.


Prečo si dopriať bývanie v Marbelle?

Ak hľadáte najlepšie miesto pre investíciu na pobreží Costa del Sol, odpoveď nikdy nemôže byť jednoznačná. Všetko závisí od vašej osobnej situácie a preferencií. Ak však hľadáte inšpiráciu, radi by sme vám odporučili kúpu druhého domova v Marbelle.  Venujeme sa predaju nehnuteľností v Marbelle a jej okolí, milujeme túto krajinu, medzinárodný pôvab a jemné stredomorské podnebie.

A podľa toho, čo počúvame, si ju zamilovali aj všetci naši klienti. A majú na to dobrý dôvod. Takže ak máte chvíľu času, dovoľte nám presvedčiť vás, prečo by ste mali zvážiť kúpu nehnuteľnosti práve v Marbelle . 

1. Španielske počasie 

Španielsko je obľúbenou dovolenkovou destináciou vďaka krásnemu teplému počasiu v lete. Takže Marbella nie je v tomto ohľade až taká výnimočná, však? Omyl!

Nachádza sa na samom južnom konci Španielska, je otočená k severnej Afrike a má to najlepšie stredomorské podnebie.

Počasie je tu mierne, čo znamená, že v zime tu nikdy nie je príliš chladno a v lete zasa extrémne horúco. Nemusíte sa však obávať, pretože priemerná teplota v lete sa stále pohybuje medzi 25 a 30 °C.

Ak si kupujete ďalšiu nehnuteľnosť v Španielsku, aby ste sa vyhrievali na slnku, toto je váš typ mesta. Je známe dlhým slnečným svitom - jedným z najvyšších v Európe - a má vlastnú mikroklímu: Vysoké vrcholy okolitého pohoria Sierra Blanca chránia mesto pred extrémnym počasím, takže podnebie je tu miernejšie ako v okolitých lokalitách. V skutočnosti si myslíme, že Marbella má najlepšie počasie na pobreží Costa del Sol.

Prečítajte si nášho sprievodcu po oblasti Marbella. Odkaz na sprievodcu oblasťou Marbella

2. Andalúzske krásy

Marbella v sebe spája to najlepšie z mnohých svetov - je nielen veľmi kozmopolitným mestom, ale aj obklopená prírodnými krásami. V prvom rade ide o pláže bieleho piesočnatého typu, na ktorých sa budete cez deň radi opaľovať a večer prechádzať.

Ale je tu aj majestátne pohorie Sierra Blanca , v ktorého údoliach sa nachádza množstvo úžasne situovaných víl. Kúpou nehnuteľnosti v tejto lokalite vám zaručí nádherný výhľad na kopce, Stredozemné more a dokonca aj na severnú Afriku.

Predstavte si, že sa zobudíte s takýmto výhľadom zo svojej spálne!

 

3. Môžete si vybrať lokalitu

Či už hľadáte vilu na samote v horských údoliach alebo luxusný dom uprostred rušného mesta, v Marbelle a jej okolí sú k dispozícii všetky typy luxusných víl v rôznych prostrediach.

Ak ste milovníkom golfu, mnohé golfové rezorty ako napríklad aj známy Finca Cortesin Golf Club v Casares Costa  vám dávajú možnosť byť priamo pri dianí s golfovou vilou  v prvej línii. Ste skôr typ na opaľovanie? Máme pre vás úžasný výber luxusných penthousov, ktoré sú k dispozícii priamo pri pláži.

Pri výbere vášho druhého domova v Marbelle je svet naozaj váš.

4. Je to ako doma - ale výnimočnejšie !

Marbella je medzinárodným miestom, kde sa stretávajú ľudia z rôznych krajín sveta. Niektorí sa do tohto krásneho mesta každoročne sťahujú na dovolenku, pre iných sa Marbella stala trvalým domovom. Táto medzinárodná zmes znamená, že sú tu obchody a značky, v ktorých si môžete kúpiť známe výrobky z domova, takže vám nebudú chýbať.

Kozmopolitná atmosféra však neznamená, že Marbella stratila svoju španielsku identitu. Mesto je veľmi andalúzske, čo vám umožní vychutnať si tie najlepšie tradičné jedlá a zažiť napríklad miestne slávnosti a fiesty.

A v neposlednom rade taká veľká medzinárodná skupina znamená aj obrovské množstvo zariadení, od supermarketov a zdravotníckych služieb až po reštaurácie a kluby.

5. Výborná dostupnosť 

Ak potrebujete dobré spojenie, Marbella je jedným z najlepších miest na kúpu ďalšieho domova v Španielsku. Je to síce "len" mesto, ale leží vo veľmi dobre dostupnej lokalite na pobreží Costa del Sol s výborným cestovným spojením.

Vďaka vynikajúcej cestnej sieti sa autom rýchlo dostanete kamkoľvek, vrátane letiska Malaga vzdialeného len 25 minút. A to všetko bez pocitu, že je mesto zahltené dopravou.

6. Dobrá investícia

Kúpa luxusnej vily v Marbelle je dobrou investíciou. Vzhľadom na množstvo kvalitných nehnuteľností je trh s nehnuteľnosťami v Marbelle odolnejší voči hospodárskej kríze ako iné. Záujemcovia o kúpu pochádzajú z celého sveta, najmä občania krajín mimo EÚ, ktorí spĺňajú podmienky na získanie "zlatého víza", ktoré im umožňuje stať sa obyvateľmi Španielska.

To znamená, že ak budete chcieť neskôr predať svoju nehnuteľnosť v Marbelle, je pravdepodobné, že sa nájde veľký počet potenciálnych kupcov pre vašu nehnuteľnosť.

7. Kvalita víl 

A nakoniec sa v našom zozname dôvodov, prečo by ste si mali kúpiť nehnuteľnosť práve v Marbelle dostávame k samotným nehnuteľnostiam.

Keď sa rozhodujete, kde si kúpiť druhý domov, výber domov je rovnako dôležitý ako samotné prostredie. V Marbelle a okolí je obrovská ponuka krásnych luxusných domov.

Naši klienti sú často príjemne prekvapení vysokou kvalitou interiéru aj exteriéru domov. Kvalitné značkové spotrebiče, klimatizácia, udržiavané spoločné priestory  , štýlová architektúra a ďalšie prvky sú samozrejmosťou. A nie je sa čomu čudovať, pretože Marbella priťahuje veľa dobre situovaných cudzincov, ktorí si v Španielsku kupujú druhý domov, takže domy sú podľa toho postavené a navrhnuté.

Ale neberte nás za slovo - prezrite si aktuálne nehnuteľnosti na predaj v Marbelle a presvedčte sa sami. Potom nás kontaktujte a pomôžeme vám kúpiť druhý domov v Marbelle! 

REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.