Sprievodca oblasťou Finca Cortesin - REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Chceli by ste spoznať destináciu, ktorá ponúka jedinečnú kombináciu luxusného vybavenia, prírodných krás a sofistikovanosti? Pridajte sa k objavovaniu Finca Cortesin a všetkého, čo ponúka. V tomto sprievodcovi sa s vami podelíme o podrobnosti o rezidenciách, zariadeniach, golfovom ihrisku, gastronomických zážitkoch a možnostiach v oblasti nehnuteľností.

Prehľad mesta Finca Cortesin

V malebných kopcoch južného Španielska, medzi Marbellou a Sotogrande, sa nachádza oáza luxusu a pokoja - Finca Cortesin. Táto výnimočná destinácia je viac ako len hotel, je to zážitok. Panoramatický výhľad na Stredozemné more, lemovaný drsným pohorím Casares vytvára scénu pre Finca Cortesin, miesto, kde sa krása prírody stretáva s ľudským majstrovstvom.

Od svojho otvorenia v marci 2009 sa táto oblasť v hodnote 350 miliónov eur stala cenným klenotom aj medzi náročnými cestovateľmi z celého sveta. Je to miesto, kam hostia prichádzajú ústnym podaním, očarení prvotriednou pohostinnosťou, rozsiahlymi vnútornými a vonkajšími priestormi, bezkonkurenčným súkromím a dokonalými službami.

Finca Cortesin -  poloha

Finca Cortesin má strategickú polohu!  Je vzdialená len 15 minút od Gibraltáru, 50 minút od letiska v Málage a len hodinu jazdy autom od mesta Jerez.

Vybavenie v lokalite Finca Cortesin

Okrem ideálnej polohy ponúka Finca Cortesin niekoľko špičkových zariadení, medzi ktoré patria:

  • luxusné apartmány
  • svieže záhrady a bazény
  • známe reštaurácie
  • kúpeľné a športové zariadenia
  • golfové ihrisko s titulom "World Championship Golf Course"
  • plážový klub
     

Keď vstúpite do hotela Finca Cortesin, privíta vás atmosféra luxusu. Hotel má 67 apartmánov s rozlohou od 50 do 180 metrov štvorcových. Každý apartmán je dôkazom elegancie a pohodlia. V týchto apartmánoch máte k dispozícii súkromnú záhradu alebo balkón a v apartmánoch Pool Suites impozantnú súkromnú terasu s vonkajším bazénom. Súčasťou väčšiny apartmánov sú samostatné obývacie priestory zdobené krásnymi pohovkami, kreslami a nábytkom. Kúpeľne sú navrhnuté z talianskeho mramoru a majú nadrozmerné vane a rôzne sprchovacie kúty.


 Svieže záhrady a bazény

Exteriér Finca Cortesin je raj sám o sebe. Bujné záhrady s rozlohou 23 000 metrov štvorcových vytvárajú pokojnú kulisu pre dva bazény. Tieto bazény vás pozývajú na relaxáciu a ponorenie sa do španielskeho slnka v obklopení prírodných krás a architektonickej elegancie.

Známe reštaurácie

Kulinárska ponuka tohto prestížneho hotela, na ktorej čele stojí preslávená reštaurácia Kabuki Raw, ktorá už získala prestížnu michelinskú hviezdu. Talentovaný šéfkuchár Luis Olarra tu kombinuje japonské chute so stredomorskou kulinárskou klasikou, pričom používa suroviny pochádzajúce z kuchynskej záhrady Finca Cortesin a miestne morské plody. Výsledkom je lahodný rad kulinárskych majstrovských diel, ktoré podráždia vaše chuťové poháriky.

To však nie je všetko - sicílsky šéfkuchár Andrea Tunbarello sa v reštaurácii Don Giovanni stará o svoju vlastnú kuchyňu a vnáša do nej svoj typický taliansky temperament. Odborne tu vytvára tradičné talianske pokrmy a pridáva k nim moderný nádych, vďaka čomu si reštaurácia vyslúžila dve "slnká" v sprievodcovi Repsol Guide.

Tí, ktorí dávajú prednosť stolovaniu s výhľadom, si môžu v reštaurácii El Jardin de Lutz vybrať večeru na úžasnej terase s výhľadom na záhrady Almohad a azúrové Stredozemné more. Šéfkuchár Lutz Bosing zručne pripravuje tradičnú španielsku kuchyňu, ktorá je raritou aj v tradičných ventas. Využite príležitosť ochutnať jedlá ako Ravioli so špenátom a syrom Casares, prúžky kalamárov a omáčku zo Sherry a zistite, prečo bol za svoje kulinárske znalosti ocenený Repsol' Sun'.

 

Ďalšou možnosťou je Blue Bar, ktorý je ideálnym miestom na relaxáciu. Tu si môžete objednať koktaily pred večerou v salóniku alebo na vonkajšej terase a vychutnať si španielske tapas, sendviče, šaláty a ovocie.

 Kúpele a športové zariadenia

Kúpele v hoteli Finca Cortesin sú rozsiahlou svätyňou s rozlohou 2 200 metrov štvorcových. Sú rozdelené na vyhradené priestory na ošetrenie tváre a tela s jedenástimi miestnosťami na procedúry vybavenými podlahovým kúrením a vyhrievanými masážnymi lôžkami. Hostia si môžu dopriať rôzne terapie vytvorené popredným francúzskym špecialistom, spoločnosťou Biologique Recherche. K dispozícii je dokonca aj priestranná dvojlôžková ošetrovacia miestnosť pre páry s rímskym kúpeľom. Súčasťou kúpeľov sú štyri liečebné miestnosti umiestnené v thajskej kúpeľnej zóne určenej na orientálne procedúry. Tieto procedúry čerpajú zo starobylých techník z rôznych ázijských krajín a ponúkajú úľavu od stresu a hlbokú relaxáciu.

V kúpeľoch sa nachádzajú tri termálne oblasti, ktoré sú vybavené saunami, tureckými kúpeľmi a priestormi na relaxáciu. Hostia si môžu vychutnať aj osviežujúcu snehovú jaskyňu, ktorá je v Španielsku jedinečná. Súčasťou kúpeľov Finca Cortesin je aj vyhrievaný bazén a fitnescentrum nedávno vybavené najnovšími wellness technológiami z exkluzívnej kolekcie Artis by Technogym. Pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoju kondíciu, sú na požiadanie k dispozícii osobní tréneri. Patria sem aj cvičenia jogy a pilatesu pre komplexnú pohodu.

Pre hostí s aktívnym životným štýlom ponúka Finca Cortesin pádlovacie a tenisové kurty, ktoré poskytujú príležitosti na vzrušujúce zápasy v očarujúcom prostredí. K dispozícii je krytý bazén a posilňovňa, ktorá má obrovské okná od podlahy až po strop, vďaka čomu sa vám naskytne nádherný výhľad na vonkajší bazén a Stredozemné more v diaľke.

 

Majstrovské golfové ihrisko

Milovníkom golfu ponúka Finca Cortesin prvotriedne 18-jamkové golfové ihrisko, ktoré navrhol známy Cabell Robinson. Časopis Golf World zaradil golfový klub Finca Cortesin medzi 5 najlepších golfových ihrísk v Španielsku. Získalo celosvetové uznanie ako hostiteľ "The Volvo World Match Play Championship" v rokoch 2009, 2011 a 2012.

S dĺžkou takmer 7 500 yardov je jedným z najrozsiahlejších golfových ihrísk v Európe a jeho súčasťou je aj golfová akadémia Jacka Nicklausa.

Golfová škola Finca Cortesin využíva majstrovský franšízový systém výučby, ktorý vyvinul legendárny Jack Nicklaus, všeobecne považovaný za jedného z najlepších golfistov všetkých čias. Súčasťou zariadenia je aj Coaching Studio vybavené pokročilou technológiou schopnou analyzovať švih hráča pomocou video a počítačových metód. To spolu so službami poskytovanými vysokokvalifikovanými golfovými profesionálmi zaručuje, že hostia môžu počas svojho pobytu zlepšiť svoje golfové zručnosti. 

Exkluzívny plážový klub

Plážový klub Finca Cortesin, vzdialený len 1 km od hotela, víta náročných hostí, ktorí hľadajú oddych bez toho, aby sa vzdali elegancie a exkluzivity. Nenápadná elegancia klubu sa odráža v podlahe z teakového dreva, sviežich záhradách, balijských posteliach a pohodlných ležadlách obklopujúcich veľkolepý 35-metrový nekonečný bazén. Klubová reštaurácia priamo na pláži ponúka najlepšiu stredomorskú kuchyňu vrátane čerstvých morských plodov a delikátnych jedál z ryže, ktoré sú bezchybne servírované v charakteristickom štýle Finca Cortesin. So súmrakom si hostia môžu vychutnať kokteil pripravený zručným barmanom a zároveň sledovať západ slnka nad Stredozemným morom.

Výber nehnuteľností v lokalite Finca Cortesin

Pre tých, ktorí chcú rozšíriť svoje spojenie s touto ideálnou destináciou, ponúka Finca Cortesin možnosť kúpy jedinečných nehnuteľností vrátane výnimočných víl, ktoré sú nasledovné.

Golfové vily

Golfside Villas pozostávajú zo 16 vynikajúco navrhnutých nehnuteľností na prednej línii golfového ihriska a ponúkajú nádherný výhľad na more. Každá vila má súkromné záhrady a bazény. Tieto domy majú osobitý štýl a osobnosť, kde máte tvorivú slobodu pri určovaní architektúry, usporiadania, akcentov a úpravy krajiny, a to všetko pri zachovaní najvyšších štandardov kvality.

Green 10

Tento nový projekt 16 víl, ktorý sa nachádza medzi jamkami 9 a 10 golfového ihriska, uzatvára a zjednocuje obytnú zónu okolo hotela Finca Cortesin. Terén je situovaný na svahu, čo zabezpečuje, že všetky domy majú nádherný výhľad na golfové ihrisko a pohorie Sierra Bermeja a z väčšej časti aj výhľad na more.

Boli vytvorené tri rôzne návrhy víl s 5 a 6 spálňami s vlastnou kúpeľňou a obývacími izbami so stropmi vysokými až 5 metrov. Vily majú plne vybavené kuchyne, priestory pre domáci personál, parkovisko pre dve autá, súkromné záhrady a bazény. Green 10 ponúka obyvateľom možnosť využívať služby hotela vrátane domáceho stravovania, upratovania, interiérových prác, všeobecnej údržby a záhradníckych prác.

Ako ďalší bonus majú obyvatelia možnosť a to nechať si prostredníctvom hotela prenajímať a spravovať svoj majetok.

Záver

Či už hľadáte oddych, vynikajúce jedlo, golf svetovej úrovne alebo príležitosť nazvať tento raj svojím domovom, táto nádherná destinácia ponúka všetko. Ak máte záujem preskúmať možnosti nehnuteľností, môžete si pozrieť naše najnovšie ponuky v lokalite Finca Cortesin.

 

REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.