Kúpa nehnuteľnosti na Tenerife rýchlo, ľahko a transparentne - REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Populárny ostrov je po krátkej zimnej prestávke opäť v hľadáčiku záujemcov o kúpu nehnuteľnosti. Každý kupujúci, ktorý si vyhliadol túto lokalitu, má možnosť zaobstarať si dom alebo apartmán spĺňajúci jeho individuálne nároky. Navyše, celá kúpa prebehne rýchlo, ľahko a transparentne.

Ostrov Tenerife patrí dlhodobo medzi najvyhľadávanejšie zahraničné lokality na kúpu domu alebo apartmánu pri mori. Dôvodov rastúcej popularity tejto destinácie je viacero. Tenerife je lákadlom najmä kvôli atraktívnemu prostrediu, vynikajúcej občianskej vybavenosti aj pestrej ponuke nehnuteľností. Nárastu dopytu po tamojších domoch a apartmánoch praje aj možnosť rýchlej, ľahkej a transparentnej kúpy bez potreby vynaloženia času a úsilia. Zodpovednosť za výber vhodnej nehnuteľnosti a jej následnú kúpu totiž prevezme realitná kancelária.

NAŠA AKTUÁLNA PONUKA NEHNUTEĽNOSTÍ 

Výber nehnuteľnosti spĺňajúcej individuálne nároky

Úlohou našej realitnej kancelárie je nájsť kupujúcemu nehnuteľnosť na mieru. Umožňujú jej to znalosti miestneho realitného trhu, vďaka ktorým presne vie, kde má vhodnú nehnuteľnosť hľadať. Pri jej výbere zohľadňuje všetky požiadavky kupujúceho, ktoré sa týkajú lokality, polohy, typu nehnuteľnosti, jej veľkosti, dispozičného riešenia, veku aj samotnej estetickej stránky objektu. Na základe týchto faktorov nájde najlepšiu dostupnú nehnuteľnosť, ktorá sa predáva za cenu odpovedajúcu finančným možnostiam kupujúceho.

Postaráme sa o celý priebeh kúpy

Výber nehnuteľnosti na mieru je len jedna z množstva služieb našej realitnej kancelárie. Kupujúci má možnosť využiť kompletný balík služieb, ktorých výsledkom je sprostredkovanie nákupu nehnuteľnosti so všetkým, čo k tomuto procesu patrí. Postaráme sa o priebeh celej kúpy s cieľom odbremeniť kupujúceho od obhliadok, vybavovania úradných  záležitostí aj od rizika nevýhodnej kúpy na vlastnú päsť.

Služby realitnej kancelárie pri kúpe nehnuteľnosti:

Sprostredkovanie kúpy – Ak kupujúci využije službu sprostredkovania kúpy nehnuteľnosti, realitná kancelária ho bude zastupovať pri celom priebehu transakcie. S predajcom dohodne všetky detaily ohľadom termínu kúpy aj vyplatenia ceny vrátane spôsobu, akým bude kúpna suma uhradená.

Prevod nehnuteľnosti – Realitná kancelária preberá zodpovednosť aj za prevzatie predmetu kúpy a jeho následného prevodu. Tento krok je pre kupujúcich obrovským plusom, nakoľko pravidlá prevodu nehnuteľnosti sú na Tenerife iné ako u nás. Kupujúci sa tak nemusí starať o právne úkony, vďaka ktorým nadobudne nehnuteľnosť legálne do osobného vlastníctva.

Prepis energií a iné služby – V rámci poskytovaných služieb sa realitná kancelária postará aj o ďalšie úkony, ktoré je potrebné vykonať po prevode nehnuteľnosti. Jedná sa najmä o prepis energií, prípadne aj o prepis internetu či televízie.  

Prenajímanie nehnuteľnosti – Ak chce kupujúci kúpenú nehnuteľnosť prenajímať, realitná kancelária mu uľahčí aj tento proces. V prípade záujmu mu zabezpečí správu nehnuteľnosti a postará sa o jej prenajímanie aj bez prítomnosti majiteľa. Ako jeho zástupca za neho vybaví všetky náležitosti spojené s prenájmom od uzatvorenia zmluvy až po odovzdanie predmetnej nehnuteľnosti.

Celkové poplatky súvisiace s kúpou nehnuteľnosti sú vo výške  8 %

Prenechať kúpu nehnuteľnosti realitnej kancelárii sa oplatí aj z finančného hľadiska. Poplatky spojené s kúpou nehnuteľností dosahujú  8 % z ceny nehnuteľnosti. Výsledná čiastka zahŕňa platbu 6,5 % dane, notárske poplatky aj poplatky za prepis energií. V prípade apartmánu sa do balíka výdavkov súvisiacich s kúpou  nehnuteľnosti na Tenerife počítajú aj poplatky do spoločenstva vlastníkov bytov. Žiadne iné skryté poplatky realitná kancelária do konečnej ceny za sprostredkovanie kúpy nehnuteľnosti nezahŕňa. Samotná provízia pre realitnú kanceláriu je zahrnutá v cenách nehnuteľností.

Zdroj foto: www.pixabay.com

REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.