Ktoré celebrity zlákal život v Marbelle? - REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Marbella sa v priebehu letnej sezóny mení na rušnú prímorskú metropolu španielskeho cestovného ruchu. Počet obyvateľov dočasne narastie na viac ako 600 000. Časť z nich tvoria celebrity z rôznych kútov sveta, ktoré prichádzajú do svojich letných sídel v Marbelle, prípadne majú v obľúbenej destinácii trvalý pobyt a trávia tu celý rok. 

Antonio Banderas

Španielska filmová hviezda je v Marbelle doma, a to doslova. Rodák z Andalúzie ostal verný svojmu domovu aj po úspechu v Hollywoode. Už niekoľko rokov má dom priamo v Marbelle, konkrétne v luxusnej prístavnej štvrti Puerto Banús. Meno Antonio Banderas sa neobjavuje len medzi vlastníkmi miestnych nehnuteľností. Po hercovi je pomenované aj hlavné námestie v tejto štvrti.

Melanie Griffith

Americká herečka Melanie Griffith strávila v Marbelle kus života. Do španielskeho mesta sa každý rok vracia aj po rozvode s Antoniom Banderasom. Okrem dovolenky tu má aj pracovné a filantropické aktivity. Stále podporuje vybrané nadácie bývalého manžela, ktoré sídlia práve v Marbelle. Aj preto ju často vidieť na prechádzke v uličkách štvrti Puerto Banús. 

Eva Longoria

V Marbelle má sídlo aj nadácia Global Gift Gala, ktorú zastupuje herečka Eva Longoria. Na juh Španielska prichádza niekoľkokrát za rok. Najviac času tu trávi v lete, kedy v pobrežnom meste prebieha slávnostné nadačné podujatie s množstvom významných hostí od modeliek až po vrcholových športovcov.  

Sean Connery

Zosnulý škótsky herec, ktorý sa preslávil rolou Jamesa Bonda, žil v Marbelle niekoľko rokov. Po čase španielsku vilu predal, no na svoj druhý domov nezanevrel. Každý rok sa objavoval na miestnych golfových ihriskách, kde trávil množstvo voľného času. Po predaji rezidencie sa začalo špekulovať o rôznych dôvodoch predaja, medzi ktorými mali byť finančné machinácie. Sean Connery tieto dohady zavrhol zdôvodnením, že v Marbelle nemal potrebné súkromie.

Simon Cowell

Slnečné počasie a bohatý kultúrny život prilákal do Marbelly aj Simona Cowella. Hudobný a filmový producent si za miesto pobytu zvolil prominentnú štvrť v časti Sierra Blanca, kde žije mnoho ďalších celosvetovo známych osobností. Lokalitu vzdialenú 10 minút autom od centra Marbelly však obýva len niekoľko týždňov v roku. Do domu chodí skôr na dovolenku alebo kvôli rôznym pracovným aktivitám.

Alan Sugar

Britský podnikateľ, spisovateľ a magnát Alan Sugar investoval do nehnuteľnosti v Marbelle ešte v čase začiatkov jej rozvoja ako turistickej destinácie. V 70. rokoch si tu kúpil vilu, ktorú dlhé roky využíval ako svoje druhé sídlo. Dom v lokalite Golden Mile sa stal jeho druhým domovom, odkiaľ pravidelne vyrážal na cyklistické výlety po pobreží Costa del Sol.

Jaromír Soukup

Vyhľadávané španielske letovisko očarilo aj českého televízneho magnáta. Jaromír Soukup trávil letné dni vo svojej vile v Marbelle s influencerkou Agátou Hanychovou. Pár zverejnil na sociálnych sieťach aj niekoľko fotiek, prostredníctvom ktorých bolo možné nahliadnuť do jeho realitného úlovku. Za pozornosť stál najmä bazén obklopený vysokými palmami. 

Okrem celebrít, ktoré v Marbelle vlastnili alebo v súčasnosti vlastnia nejakú nehnuteľnosť, sem pravidelne prichádza mnoho ďalších známych mien, ktoré si domy prenajímajú kvôli krátkodobým pobytom pri mori. V uliciach Marbelly tak neustále vidieť športovcov, umelcov, podnikateľov či iné slávne osobnosti z rôznych kútov sveta.

 

Foto: www.pixabay.com

REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.