13 REŠTAURÁCIÍ V MARBELLE - ODPORÚČANÉ V MICHELIN GUIDE - REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Španielska gastronómia je vynikajúca. Každý miluje španielske jedlo. Na pobreží Costa del Sol si môžete pochutnať na jedných z najlepších reštaurácií na svete, V sprievodcovi Michelin je uvedených niekoľko zariadení ocenených Michelinom. Niektoré z nich boli ocenené michelinskými hviezdičkami a iné sú odporúčanými reštauráciami v Sprievodcovi Michelin . Čítajte ďalej a objavte niektoré z najlepších kulinárskych zážitkov v Marbelle a na pobreží Costa del Sol.

VYCHUTNAJTE SI NAJLEPŠIU GASTRONÓMIU NA SVETE V MARBELLE NA COSTA DEL SOL

Ubytujte sa v apartmánoch Quartiers a vychutnajte si 13 reštaurácií v Marbelle, ktoré sú odporúčané vo svetoznámom sprievodcovi The Michelin Guide . Niektoré z nich majú michelinské hviezdičky a ďalšie sú uvedené ako reštaurácie, ktoré sa oplatí navštíviť v sprievodcovi Michelin.

SKINA ** DVE MICHELINSKÉ HVIEZDY

Zažite jedinečný kulinársky zážitok v reštaurácii Skina v Marbelle. Rezervujte si stôl v tejto exkluzívnej reštaurácii, ktorá je známa svojou modernou haute cuisine a pôsobivými dvoma michelinskými hviezdičkami. Šéfkuchár Marcos Granda vás čaká s tradičnými andalúzskymi chuťami a prvotriednymi španielskymi surovinami. Nenechajte si ujsť tento kulinársky skvost, k dispozícii sú len štyri stoly.

Aduar 12, Marbella, 29601, Španielsko

+34 952 76 52 77

www.restauranteskina.com/en

EL LAGO * JEDNA MICHELINSKÁ HVIEZDA

Objavte kulinársku dokonalosť v reštaurácii El Lago, ocenenej michelinskou hviezdou, s výhľadom na malebné golfové ihrisko. Doprajte si kreatívnu modernú kuchyňu s andalúzskym vplyvom, ktorá využíva čerstvé miestne suroviny. Rezervujte si teraz a zažite nezabudnuteľný kulinársky zážitok.  

Av. Marco Polo, 29604 Marbella, Málaga

+34 952 83 23 71

www.restauranteellago.com

MESSINA * JEDNA MICHELINSKÁ HVIEZDA

Zažite kulinársku fúziu ako žiadna iná v Messine s rafinovanou latinskoamerickou, európskou, stredomorskou a libanonskou kuchyňou šéfkuchára Mauricia Giovaniniho. Ocenený michelinskou hviezdou. Rezervujte si stôl už teraz a doprajte si nezabudnuteľný kulinársky zážitok.  

Av. Severo Ochoa 12, Marbella, 29603, España

+34 952 86 48 95

www.restaurantemessina.com

NINTAI * JEDNA MICHELINSKÁ HVIEZDA

Spoznajte umenie japonskej kuchyne v reštaurácii Nintai, ocenenej jednou michelinskou hviezdou. Vychutnajte si vynikajúce jedlá a buďte svedkami zručnosti našich itamae v 12-miestnom sushi bare, kde sa používajú len tie najčerstvejšie suroviny. K dispozícii sú možnosti súkromného stolovania. Rezervujte si svoj stôl už teraz.

Ramón Gómez de la Serna 18, Marbella, 29600.

+34 952 60 89 66

www.restaurantenintai.com

REŠTAURÁCIA BOHO CLUB - ODPORÚČANÁ SPRIEVODCOM MICHELIN

V reštaurácii Boho Club si môžete vychutnať vynikajúce jedlá, ktoré pripravuje ich šéfkuchár Diego del Rio, vo veľmi uvoľnenej a elegantnej atmosfére. Menu reštaurácie je exotické a prekvapivé - grilované mäso je vynikajúce. Celkový zážitok v Boho Club Marbella je mimoriadny.

 Urbanización Lomas de Rio Verde 144, Marbella, 29602.

+34 952 15 72 22

 www.bohoclubrestaurant.com

 CASA ELADIO - ODPORÚČANÉ SPRIEVODCOM MICHELIN

Casa Eladio je jednou z klasických reštaurácií v starom meste Marbella, ktorá bola založená v roku 1965 a dnes ju vedie už tretia generácia tej istej rodiny. Reštaurácia Casa Eladio začínala ako skromná miestna barová reštaurácia. Teraz, po 50 rokoch, vedie tento veľmi prestížny podnik vnuk zakladateľa, šéfkuchár Carlos Cabello. Na jedálnom lístku nájdete čerstvé ryby, andalúzske a stredomorské suroviny v modernej kombinácii.

 Virgen de los Dolores 6, Marbella, 29601.

+34 952 77 00 83

www.restaurantecasaeladio.com

 

 KAVA - ODPORÚČANÉ SPRIEVODCOM MICHELIN

Kava je moderná reštaurácia v centre Marbelly, ktorá ponúka menu s ázijským nádychom. Za zmienku stojí, že majú najlepší tvarohový koláč v meste. Niektorí hovoria, že je to najlepší cheesecake na svete. Úprimne povedané, na to, že je to reštaurácia uvedená v zozname Michelin, sú ceny atraktívne. Mladý šéfkuchár Fernando Alcalá bol ocenený ako objavný šéfkuchár na Madrid Fusión 2019.

 Avenida Antonio Belón 4, Marbella, 29602.

+34 952 82 41 08

 

 www.kavamarbella.com

 BACK! - ODPORÚČANÉ SPRIEVODCOM MICHELIN

Reštaurácia Back! v Marbelle ponúka modernú a kreatívnu kuchyňu. Prvotriedne suroviny a inovácie by mohli byť najlepším opisom menu. Je to miesto, kde objavíte iný spôsob obedovania a stolovania v Marbelle, len pár krokov od preplnených turistických oblastí.

 Pablo Casals 8, Marbella, 29602.

+34 951 55 00 45

www.backrestaurante.com

 

 TA-KUMI - ODPORÚČANÉ SPRIEVODCOM MICHELIN

 Máte radi japonské jedlo? Vyskúšajte TA-KUMI v Marbelle. Táto malá japonská reštaurácia v zadnej uličke v centre Marbelly. . Na tomto mieste musí byť niečo výnimočné, keď sa spomína v sprievodcovi Michelin, a to aj napriek polohe ďaleko od Puerto Banús a plážových oblastí v Marbelle. Vyskúšajte to. Zamilujete si ho!

 Gregorio Marañón 4, Marbella, 29602.

+34 952 77 08 39

 www.restaurantetakumi.com

 

 ERRE & URRECHU - HOTEL MELIÁ DON PEPE

Objavte svet grilovaných jedál v najlepšej kvalite spolu s vybranými vínami. Na jemné ochutenie produktov dymom z grilu sa používajú tri rôzne druhy dreva: dubové drevo na mäso, olivové drevo na ryby a pomarančové drevo na zeleninu.

 José Meliá, Marbella, 29602.

+34 952 85 82 38

www.erremarbella.com

 

 LOBITO DE MAR

Lobito de Mar na Zlatej míli v Marbelle patrí michelinskému šéfkuchárovi Danimu Garcíovi. Základom jedálneho lístka sú čerstvé ryby, morské plody a vynikajúce jedlá z ryže. Stredomorská kulinárska tradícia je tu prítomná, ale posunutá na vyššiu úroveň.

Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, 178, 29602 Marbella.

+34 951 55 45 54

www.grupodanigarcia.com

 

 LA MILLA

La Milla je pôsobivá plážová reštaurácia, v ktorej si môžete vychutnať tie najlepšie ryby a morské plody, aké môžete nájsť. V ponuke nechýbajú ani jedlá z ryže a grilované mäso.

 Urbanización de los Verdiales, Marbella, 29600.

+34 952 00 90 80

 www.lamillamarbella.com

 

 LEÑA MARBELLA

Ďalšia reštaurácia, ktorá tiež patrí Danimu Garcíovi. Leña je úžasný steakhouse, kde si môžete vychutnať fantastický kulinársky zážitok. Ak máte radi grilované mäso, musíte ju navštíviť. Reštaurácia bola vyhlásená za najkrajšiu reštauráciu na svete, a to na slávnostnom odovzdávaní cien Restaurant & Bar Design Awards 2021.

 

Boulevard Príncipe Alfonso von Hohenlohe,, Marbella, 29600. Hotel Puente Romano 

+34 952 76 42 52

www.grupodanigarcia.com

 

 

REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.